Het pand van AKV aan de Verlengde Kerkweg 7

Over ons

Sinds 1980 adviseren wij als Adviesburo Kleine Vos particuliere en zakelijke klanten als adviseur op het gebied van verzekeringen, hypotheken en onroerend goed. Door onze klantgerichte aanpak stellen wij al decennia jaar lang onze particuliere en zakelijke klanten tevreden. Dit is mede een verdienste van onze volledige onafhankelijkheid, die ons in staat stelt u in alle gevallen objectief te adviseren. Tegenwoordig doen we dat onder de naam AKV Financiƫle Diensten maar onze manier van werken blijft onveranderd: Persoonlijk contact met uw eigen adviseur die uw persoonlijke situatie echt begrijpt. Wij gaan door totdat het geregeld is.

Onze manier van werken

Kenmerkend bij onze manier van werken zijn de volgende punten:

  • Persoonlijk
  • Betrokken
  • 100% Oplossing

Onze merken

Om ons totaalpakket aan dienstverlening voor particulieren en ondernemers aan te kunnen bieden werken wij bij AKV vanuit drie merken:

AKV FinanciĆ«le Diensten Wij adviseren en bemiddelen voor zowel particuliere als zakelijke klanten bij schadeverzekering, zorgverzekeringen, spaarverzekeringen, deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen, levens-/vermogensverzekeringen, inkomensverzekeringen en hypotheken. Hiervoor beschikken wij over een vergunning bij de AFM welke is terug te vinden onder vergunningsnummer 12004117 op www.afm.nl.
AKV Consultants 100% focus op ondernemen. Met de bedrijfskundige en juridische dienstverlening van AKV Consultants verzekert u zich dat alles volledig en op een innovatieve manier geregeld is. U kunt zich dan ook 100% focussen op het ondernemen.
AKV Vastgoed AKV Vastgoed heeft een ruim netwerk binnen de wereld van het commercieel vastgoed. Dit netwerk zetten we in om beleggers, investeerders en eigenaren van commercieel vastgoed bij elkaar te brengen. Wij adviseren en bemiddelen vervolgens bij de aan- en verkoop van het pand of de portefeuille.

 

Stel ons gerust uw vraag