De erasmusbrug van Rotterdam met enkele gebouwen, water en een boot

Vastgoed

De interesse in Nederlandse stenen is groot. Het maakt daarbij niet uit welke, want zowel kantoren, bedrijfsruimtes, woningen als winkellocaties zijn in trek. Maar hoe zorgt u dat uw vastgoed ook echt past bij het doel dat u wilt bereiken? AKV Vastgoed is uw partner binnen de vastgoedmarkt. Met onze ruime kennis op het gebied van projectontwikkeling, beleggen in en verzekeren van commercieel vastgoed zorgen wij dat de keuzes die u maakt op het gebied van vastgoed aansluiten bij uw doelen.

Wij richten ons met onze dienstverlening zowel op vastgoed voor ondernemers als ondernemers in vastgoed. Onze dienstverlening is dan ook onder te verdelen in de volgende onderdelen:

Altijd een sparringpartner bij de hand

Wij bij AKV Vastgoed weten wat ondernemen is. Hierdoor kunt u met al uw vastgoed vragen bij ons terecht. Goed zakendoen betekent voor ons dat wij zowel u als uw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij het hele jaar door als uw sparringpartner en kunt u altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen.

AKV ondersteunt u en uw onderneming!

Stel ons gerust uw vraag