Rotterdam

Advies vastgoed

Om goed te kunnen ondernemen is het van belang dat uw bedrijf op de juiste plek zit, het bedrijfspand uw werkzaamheden maximaal ondersteund en u niet te veel tijd kwijt bent aan het beheer. Wij adviseren u graag bij het verkrijgen en beheren van commercieel vastgoed.

Het pand waar u misschien al jaren lang uw onderneming voert, hoeft niet altijd de beste keuze voor de toekomst te zijn. Moeten we vernieuwen of verplaatsen is één van de lastige keuzes waar u mogelijk voor staat. Wij adviseren ondernemers bij aan- en verkoop, huur- en verhuur, maar ook bij projectontwikkeling.

Huren van kantoor en bedrijfsruimte

Op basis van uw wensen en eisen gaan wij voor u op zoek naar een geschikt kantoor en/of bedrijfspand. Panden die voldoen aan uw doelstellingen beoordelen wij samen met u. Als deze geschikt zijn voor uw onderneming zetten we de volgende stap en voeren wij, in overleg met u, de onderhandelingen om te komen tot goed resultaat. Wij zien toe dat er een juridisch sluitend huurcontract komt met voor u zo gunstig mogelijke voorwaarden en condities.

Aankoop van kantoor en bedrijfsruimte

Past een pand in eigendom beter bij uw (financiële) doelstellingen? Wij gaan voor u op zoek naar een geschikt locatie die voldoet aan de gestelde doelen. Wij begeleiden u bij het gehele proces. Of het nu een pand is waar u zo in kunt of waar veel aan verbouwd moet worden. Ook bij de bouw van een volledig nieuw pand adviseren wij u bij het volledige proces.

Uw sparringspartner

Soms wilt u overleggen met een onafhankelijk adviseur. Iemand die weet hoe uw organisatie ervoor staat. Een specialist die meekijkt en meedenkt hoe uw vastgoed voor u kan gaan werken in plaats van dat u voor uw vastgoed werkt. Goed zakendoen betekent voor ons dat wij zowel u als uw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij als uw sparringpartner en kunt u altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen.

AKV ondersteunt u en uw onderneming!

Advies nodig bij het verkrijgen en beheren van commercieel vastgoed? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0180 633 354.

Alle producten binnen de categorie Vastgoed

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.