Financieel advies

Grip op de zaak met AKV

Als ondernemer zie je overal kansen en plannen vliegen door je hoofd. Naast dromen over morgen staat ook de realiteit van vandaag. Je wilt er zijn voor je klanten en ook hen elke dag weer beter verder helpen. Dat gaat niet zonder slag of sloot.

Er zijn altijd nog van die brandjes die maar terug blijven komen en jouw aandacht vragen. Als ondernemer ben jij de spin in het web en wordt er van alle kanten aan je getrokken. Grip op de zaak hebben en houden is voor jou en je onderneming van levensbelang.

Grip op de zaak vraagt om focus. Zorg dat je weet waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Richt vervolgens de drie pijlers mens, proces en systeem zo in binnen je onderneming dat jij je kunt focussen op de hoofdzaken. Zorg ervoor dat het niet allemaal (goedbedoelde) losse acties zijn maar werk vanuit één integraal plan.

Alle ondersteunende diensten op één plek. Eén aanspreekpunt en één partij voor advies van A tot Z, van advies tot uitvoering. Dat is AKV. Wij brengen per vakgebied experts samen, bieden hiermee de totaaloplossing en zijn dan ook het verlengstuk van uw organisatie.

Dagelijks komen bedrijven terecht in situaties die vragen om een aanpassing van de organisatie en/of financiële structuur. Belangrijke zakelijke beslissingen vragen om een objectieve beoordeling vanuit verschillende invalshoeken.

Bedrijfsadvies

Uw onderneming doet dagelijkse vele rechtshandelingen. Inkopen van goederen, sluiten van contracten, leveren van diensten of producten, eigenlijk teveel om op te noemen. Veel van deze zaken kunt u prima zelf maar in sommige gevallen is het nuttig om terug te kunnen vallen op een jurist die vooraf meekijkt of die als er een conflict dreigt, u kan adviseren over de te nemen stappen.

Juridisch advies

De interesse in Nederlandse stenen is groot. Het maakt daarbij niet uit welke, want zowel kantoren, bedrijfsruimtes, woningen als winkellocaties zijn in trek. Maar hoe zorgt u dat uw vastgoed ook echt past bij het doel dat u wilt bereiken?

Vastgoed
Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar. Bel ons gerust op 0180 633 354.

Stel ons gerust uw vraag