zwart en witte schaakpionnen

Bedrijfsjuridisch

Uw eigen bedrijfsjurist op het moment dat u die nodig heeft. Die zekerheid bieden wij u met de juridische dienstverlening van AKV Consultants. Onze advisering gaat verder dan het benoemen van de juridische mogelijkheden en risico’s. Praktisch advies waarin we het ondernemen centraal stellen dat is onze norm.

Uw eigen bedrijfsjurist

Een eigen bedrijfsjurist zonder dat u die zelf in dienst hoeft te nemen. Onze bedrijfsjuridische dienstverlening richt zich op alle vragen die u heeft op het gebied van personeel, contracten, aansprakelijkheid en verzekeren. Zo adviseren wij u bij het aangaan van contracten met leveranciers, conflicten met werknemers maar denken wij ook met u mee op welke wijze die strategische samenwerking zo goed mogelijk tot stand kan komen met de juiste balans tussen praktisch uitvoerbaar en juridisch geregeld. Specialistische vragen of procederen? We hebben een netwerk van advocaten voor iedere vraag met kennis van uw business.

AKV Legal service card

Voor ondernemers die vaker behoefte hebben aan de expertise van een bedrijfsjurist bieden wij de mogelijkheid om een Legal Service Card te nemen. Met de Legal Service Card krijgt u een urentegoed van 50 of 100 uur waarbij uw voordeel kan oplopen tot een korting van 20% op het reguliere uurtarief van € 125,-- per uur exclusief btw. Ontdekken of de AKV Legal Service Card iets voor uw organisatie is? Neem vandaag contact met ons op.

Uw juridische sparringspartner

Soms wilt u overleggen met een adviseur. Iemand die weet hoe uw organisatie ervoor staat. Een specialist die meekijkt, opvallende zaken signaleert, verklaringen geeft en oplossingen aanreikt. Goed zakendoen betekent voor ons dat wij zowel u als uw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij het hele jaar door als uw sparringpartner en kunt u altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen.

AKV ondersteunt u en uw onderneming!

Vragen over bedrijfsjuridisch advies? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0180 633 354.

Alle producten binnen de categorie Juridisch advies

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.