Heden

Waarde van goed advies

De waarde van goed advies wordt steeds belangrijker en advies is niet iets eenmaligs.

Wij zien dat onze klanten in toenemende mate behoefte hebben om doorlopend een beroep te kunnen doen op onze brede advisering. Tot voor kort vervulden banken veelal in de dorpskernen de centrale rol van financieel adviseur. De afgelopen jaren maken echter alle Nederlandse grootbanken een terugtrekkende beweging uit de dorpskernen. Zo ook in Ridderkerk. De noodzaak van laagdrempelig, goed en persoonlijk advies is echter niet weg. Mensen zoeken steeds meer online naar oplossingen maar zien door de bomen het bos niet meer. Met het AKV Adviescentrum willen wij goed en persoonlijk advies in het hart van het dorp terugbrengen.

Advies van A tot Z

Vanuit het AKV Adviescentrum helpen wij particuliere klanten op het gebied van persoonlijke financiƫn, verzekeringen en hypotheken. Wij helpen u met goede en heldere informatie. Zo kunt u zelf de juiste keuzes maken: verzeker ik dit wel of niet? Wij leggen een goed afgewogen advies neer en leggen dit duidelijk uit.

Voor onze zakelijke klanten voegen we daar nog bedrijfsmatig, juridisch en vastgoed advies aan toe. Goed zakendoen betekent voor ons dat wij zowel de ondernemer als de onderneming goed willen kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij het hele jaar door als sparringpartner en kunnen klanten altijd rekenen op advies dat past bij zijn of haar manier van ondernemen.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.